Голям шеф уволни 900 служители наведнъж по време на уебинар

...
Голям шеф уволни 900 служители наведнъж по време на уебинар
Коментари Харесай

Голям шеф уволни 900 служители по Zoom

Голям началник уволни 900 чиновници едновременно по време на уебинар в Zoom. Главният изпълнителен шеф на Better.com Вишал Гарг разгласи, че компанията за ипотечни заеми ще редуцира към 9% от чиновниците си, информирайки ненадейно 900-те чиновници, присъединили се в диалога, че трудовите им контракти ще бъдат прекъснати тъкмо преди празниците, споделя profit.bg. Нито един от хората пред компютрите не е очаквал такова развиване на диалога.

" Ако сте включени в този диалог, вие сте част от групата чиновници без шанс, които ще бъдат съкратени, " декларира Гарг по време видеоконферентния диалог, които е бил изгледан от CNN Business. " Вашата работа в тази компания се приключва неотложно. "

Гарг по-късно осведоми чиновниците, че могат да чака имейл от отдел човешки запаси с повече детайлности за компенсацията, което ще получат.

Гарг показва пазaрната успеваемост, представянето и продуктивността като аргументи за уволненията. Според Fortune Гарг е обвинил чиновниците в това че " крадат " от своите сътрудници поради своята непроизводителност и за това, че работят единствено по два часа дневно.

" Това се случва за повторно в кариерата ми и не желая да го върша. Последният път, когато направих, плаках, " споделя Гарг по време на Zoom срещата.

Подкрепената от Softbank компания за ипотечни заеми разгласи през май, че излиза на борсата благодарение на SPAC, а предходната седмица получи 750 млн. $ като част от договорката.

Гарг се въвлече в скандал преди време откакто от Forbes се снабдиха с негов имейл до чиновниците: " Вие сте прекомерно мудни. Вие сте група тъпи делфини... Така че спрете. Спрете. Спрете незабавно. Злепоставяте ме, " написа той в имейла.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР