Голям пожар избухна в жилищен блок в центъра на Божурище

...
Голям пожар избухна в жилищен блок в центъра на Божурище
Коментари Харесай

Мъж е в неизвестност след пожара в Божурище, огънят още не е изцяло потушен

Голям пожар избухна в жилищен блок в центъра на Божурище нощес. По публична информация няма данни за потърпевши. Хората са забелязали пламъците към 21:30 ч и незабавно са алармирали пожарната. Предполага се, че огънят е тръгнал от втория етаж, където към момента има пушек. Цяла нощ екипи са се борили със стихията, а към този миг огнеборци към момента са на мястото на случая.

Божурище

Живеещите в изгорялата постройка споделят, че не е ясно какво се случва с възрастен мъж, живеещ самичък в един от жилищата. Човекът е на възраст към 70 години и е с психологични отклонения. Вчера той заплашил, че ще се самозапали, а все още на евакуацията никой не го е видял да напуща дома си.

Унищожен е целият покрив на постройката. На притежателите на обгорелите жилища е препоръчано настаняване в хотел, само че огромна част от хората са поискали да останат и са прекарали нощта на открито пред постройката за да запазят имуществото си, тъй като множеството жилища нямат застраховка.
 Голям пожар избухна в жилищна постройка в центъра на Божурище Голям пожар избухна в жилищна постройка в центъра на Божурище
Голям пожар избухна в жилищна постройка в центъра на Божурище нощес и сега продължава гасенето, осведомиха от Министерство на вътрешните работи. Хората от постройката са евакуирани...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР