Голям международен турнир за Световната купа по стрийт фитнес ще

...
Голям международен турнир за Световната купа по стрийт фитнес ще
Коментари Харесай

Атлети от 7 държави ще се борят за Световната купа по стрийт фитнес

Голям интернационален шампионат за Световната купа по стрийт фитнес ще означи края на София ърбан зона спорт 2019, проведена от "София - европейска столица на спорта " и Столична община.

В България дойдоха едни от най-хубавите майстори на уличния фитнес, които са подготвили неповторими осъществявания. Ще вземат участие спортисти от Русия, Украйна, Франция, Израел, Гърция и Сърбия. Наред с тях ще се показват най-хубавите 15 български състезатели съгласно класирането на последното държавно състезание. 10 от тях са над 16-годишна възраст, 5 са под 16 години. Победителят в шампионата ще получи право да взе участие във финала за Световната купа през декември в Хонг Конг.

Турнирът за Семеен кодекс на следващия ден ще бъде открит в 12.00 ч. в наличието на именития гимнастик Йордан Йовчев, четирикратен олимпийски медалист и уредник на шампионати по стрийт фитнес и градски паркур. Изпълненията на виртуозите са съпроводени с музика и доста въодушевление на особено построен сет в Княжеска градина против Софийски университет.

Стрийт фитнесът набира все по-голяма известност по целия свят и чака в близко бъдеще банкет в олимпийската стратегия. България записа в последно време впечатляващия триумфи - Цвети Станева завоюва международна купа в лека категория, а Даниел Христов е международен първенец в междинна категория. Имаме и още трима медалисти от шампионати на планетата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР