Голям керван преминавал през пустинята. Пътниците достигнали до оазис, в

...
Голям керван преминавал през пустинята. Пътниците достигнали до оазис, в
Коментари Харесай

Освободете се от въображаемите скоби, към които сте вързани

Голям кортеж прекосявал през пустинята. Пътниците достигнали до оазис, в който решили да пренощуват. Но се оказало, че една скоба за завързване на камилите не достигала. А никой не желал да стои безсънен и за пази незавързаната камила.

Тогава единият от керванджиите отишъл при камилата, взел въжето и напълно тъкмо повторил всички придвижвания, като че ли в действителност завързал камилата за скобата. Тя си легнала и нощта минала умерено.

На сутринта отвързали камилите. Всички се приготвили за път, като се изключи мислено завързаната камила, която отказвала да помръдне. Най-накрая керванджията, който вечерта я " вързал ", се сетил какво да направи. Застанал до нея и развързал въображаемата скоба. Камилата незабавно станала.

Същото е и при хората. Те в действителност са свободни, само че множеството от тях се оставят да бъдат обвързани от умствените си проблеми и видимо потискащи отговорности. Вие сте свободни, разберете! Това, което би трябвало да сторите, е да се освободите от въображаемите скоби, към които сте вързани.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР