Голям късмет ви очаква, ако намерите на улицата определени предмети.

...
Голям късмет ви очаква, ако намерите на улицата определени предмети.
Коментари Харесай

Ако намерите някои от тези 5 неща на улицата ви чака голям късмет

Голям шанс ви чака, в случай че намерите на улицата избрани предмети. Казват, че всеки предмет попива силата на хората, до които има допир. Затова и не трябва да се вземат непознати облекла, обувки, гримове, огледала. Има заплаха с движимостите да си навлечем и злощастие. Но това изказване не важи постоянно.
Има предмети, които все пак си остават носители на позитивен заряд. Те са по-скоро послания от Вселената, посредством които тя се пробва да ни даде знак, че ни следва нещо доста хубаво.
Точно такива са движимостите, разказани в галерията. Много хора ги подминават надменно, а не трябва. Ако вие ги намерите на улицата, запазете ги и ги занесете у дома.

Те ще ви донесат шанс, а може и изцяло да трансформират ориста ви.
Вижте кои са тези невероятни предмети, за които става въпрос.
1. Ключ
Ще донесе шанс на цялото ви семейство и ще пази дома ви от неприятели. Ако намерите ключ на улицата, може даже да се сдобиете с още едно жилище.
2. Копче
Ако намерите копче на улицата, ще срещнете огромната обич.
3. Перушина
Ако видите перушина, това е знак, че вашият ангел-хранител бди над вас и ви чертае ярко бъдеще.

4. Монета
Дори и да е паричката с най-минимална стойност, не я подминавайте. Иначе по-късно парата ще подмине вас, споделят езотериците.
5. Секретна игла
Съдбата ще ви свърже с някой доста специфичен човек скоро. Може да е единствено другар, само че може и да е сантиментална половинка.

А ето и кои талисмани също носят шанс:
1. За напредък в кариерата
Ако сте намислили това лято да промените работата си или просто се стремите към по-висш пост в сегашната си работа, безусловно се запасете с дрънкулка на костенурка, направена от дърво или оникс. Талисманчето ще ви надари с добра преценка и ще ви помогне по-лесно да вземате значими решения, свързани с професионалния ви живот.

2. За по-добри приходи
Мечтаете си това лято да обиколите допустимо най-вече дестинации, само че парите все не ви стигат? Тогава имате потребност от сребърна монета в портфейла /най-добре на нея да е изобразена зодията ви/. Така шансът ще ви се усмихне.

3. За обич

Ако си мечтаете за вълнуваща, незабравима и същинска лятна обич, потърсете ключодържател или висулка за медальон от розов кварц. Така ще извършите връзките си с противоположния пол по-здрави и пълноценни.

Инфо: Съновник

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР