Голям инвеститор в сферата на криптовалутите наскоро инвестира значителната сума

...
Голям инвеститор в сферата на криптовалутите наскоро инвестира значителната сума
Коментари Харесай

Крипто кит купи и стейкна Етериум за над $45 милиона

Голям вложител в областта на криптовалутите неотдавна влага забележителната сума от $45.5 милиона в Етериум (ETH) посредством стейкинг.

Това деяние, съчетано с сходни ходове на други огромни притежатели съгласно доста специалисти оказа помощ за забележителният растеж в цената на криптовалутата .

Неотдавнашните данни, споделени от Lookonchain, платформа за ончейн разбори, хвърлят светлина върху това завладяващо развиване. Портфейл на кит, разпознат като 0x8B9, изтегли основна сума от 14,632 ETH от Binance, на стойност почти $45.5 милиона и я стейкна в границите на шест дни.

Освен това съгласно данни на Spot On Chain се акцентира още една забележителна транзакция. Новосъздаден портфейл, обозначен като 0xBa7, е изтеглил 3,000 ETH (приблизително $9.2 милиона) от Kraken, когато цената на Етериум се е колебаеше към $3,061. Интересно е, че този кит се е съсредоточил само върху натрупването на ETH, което демонстрира целенасочена капиталова тактика.

Въздействието на тези стратегически маневри е явно в ценовата траектория на Етериум. През последния месец ETH претърпя важен напредък, като цената му се повиши с близо 35%. Този скок изстреля цената на ETH до $3,100 – връх, на който не е доближаван от април 2022 година насам. Пазарните анализатори в Decentrader наблюдават от близко тази наклонност и допускат, че пазарните бикове гледат към ново равнище на опозиция при $3,300.

Към момента на писане на публикацията Етериум се търгува на цена към $3,070, отразявайки 6.2% седмичен растеж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР