Голям гняв настана – казал Борисов кой е келеш и

...
Голям гняв настана – казал Борисов кой е келеш и
Коментари Харесай

Бабаитски келешлък

Голям яд настана – споделил Борисов кой е келеш и кой е мисирка. Ами сподели – като няма кой насреща да отвърне, ще споделя. Като има и кой да му угажда и да му се навежда на словото, ще продължава да споделя.
И не че това не е значимо – значимо е, несъмнено, и то доста. Защото като върви при Тръмп, Борисов добре видя какво значат медиите. Там на хората от неговия сан не просто им се задават въпроси, само че им ги крещят. В България е противоположното - с дейното подпомагане на премиера ни и този от Огледалото. Дори и келешът в президентството в този момент изиска опрощение, пък в случай че нямало, тогава ще съди – ужким генерали са там, това ли им е тактиката?!
Но отвън очевидния скандал в думите на премиера, се промъкна нещо даже по-интересно – тезата " беззащитни сме ". Борисов и министрите му били беззащитни, по тази причина Радев по този начин потегля да ги брули като вятър в дневна телевизионна метеорологична прогноза. Обаче в случай че било за прокуратурата, налягането внезапно се възстановява и няма президентски вятър.
При това самопризнание, апропо, човек почва да се пита – в действителност ли прокуратурата към този момент е толкоз самостоятелна или е самостоятелна персонално от Борисов? Да не се жалва доста завоалирано министър председателят - по този начин, до момента в който се таралежи, както споделяше починалия ми дядо (няма я единствено дядото на Борисов да споделя това и онова), че " надзор “ към този момент за него е думичка с неразбираема семантика? И сред жалейката да не пропуща да си постеле за в бъдеще, че не се знае – Цветанов върви по съдилищата, до момента в който ГЕРБ беше съпротива при Орешарски. Че и Ревизоро току преди минути изясни по какъв начин прокуратурата е органът, който споделя кое е законно и кое не – очевидно не е съдът!
Все отново, да не се объркате – най-важно е времето! Студ, вятър и сняг ни удрят, плашете се!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР