Голям гаф в ефира на bTV смая зрителите, а и

...
Голям гаф в ефира на bTV смая зрителите, а и
Коментари Харесай

Голям гаф в ефира на БТВ

Голям гаф в ефира на bTV смая феновете, а и водещият.

Гост на Светослав Иванов в предаването „ 120 минути “ бе предприемачът Красимир Дачев.

Явно приветстването му не бе по този начин прелестно, тъй като бе белязано от абсурден гаф, изработен още от първия му посетител в студиото, написа Блиц.

Дачев стартира да проучва икономическата и енергийна обстановка в страната, когато внезапно студиото бе огласено от чудноват глас.

Бизнесменът обаче продължи да приказва, като че ли не забелязваше протичащото се на декор. Светослав Иванов обаче го спря и съобщи " Това е Сири, да не се чудят феновете ", сподели той и тогава устройството в ръцете на Дачев още веднъж се обади.

След секунда последва и трето изречение на британски от Сири, а Иванов помоли госта си да изключи таблета. Дачев побърза да го стори, само че го направи някак прибързано, а по-късно продължи да приказва.

Над 25 000 предприятия у нас употребяват газ, над 250 000 души работят в тях.  Произвеждат една четвърт от продукцията, която България изобщо създава.

Това заяви заместник-председателят на Българската търговско-промишлена палата Красимир Дачев.

По думите му у нас няма никаква непоклатимост, „ тъй като в средата на месеца научихме какъв брой ще бъде цената на газта за юли, което към този момент стана процедура за КЕВР, което никога не е хубаво. КЕВР поставя чадър върху потребителите в България. “

„ На 13 април се взе решение от Министерски съвет да спре отношение с „ Газпром “, а „ Газпром “ реши на 27 април – тъкмо две седмици след решението на Министерски съвет “, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР