Голям брой от днешните случаи на коронавирус в Пловдивско, обявени

...
Голям брой от днешните случаи на коронавирус в Пловдивско, обявени
Коментари Харесай

Петима души от военното поделение в Асеновград са с коронавирус

Голям брой от днешните случаи на ковид в Пловдивско, оповестени в Националната система, са свързани с всеобщи събирания, оповестиха от Областния спешен щаб.
Сред тях са визитата на футболния мач ЦСКА - „ Локомотив “ (Пловдив), абитуриентските балове и следващи визити в питейни заведения и нощни заведения, военното отделение в Асеновград.
42 са новите случаи на ковид в Пловдивско за последното денонощие. Има и единични случаи, които сега се изследват. Петима са диагностицираните с COVID-19 от поделението в Асеновград и всички са на домашно лекуване.
Днес в системата към този момент са регистрирани и четиримата футболисти на „ Локомотив “ (Пловдив), както и далият позитивна проба хазаин на тима. Всички са на домашно лекуване.
Шест от случаите имат обща връзка с това, че са били и на футболната среща за финала на купата, а по-късно са чествали в бар "Сикретс " или "Бушидо ". Те са на друга възраст, най-вече младежи, мъже и дами, всички са в дома си под наблюдаване.
От новорегистрираните още веднъж има чествали абитуриентски бал - 5-ма, като по-късно всички те са траяли да честват в нощни заведения - още веднъж "Бушидо ", "Сикретс ", само че и двама от тях оповестяват, че са посетили дискотека "Премиер ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР