Головете на Лий Сюнгуон и Лий Йонгджун се оказаха достатъчни

...
Головете на Лий Сюнгуон и Лий Йонгджун се оказаха достатъчни
Коментари Харесай

Република Корея стартира с трудна победа над Франция на световното първенство за младежи до 20 години в Аржентина

Головете на Лий Сюнгуон и Лий Йонгджун се оказаха задоволителни за Република Корея, с цел да завоюва зашеметяваща победа над Франция в група F на международното състезание за младежи до 20 години в Аржентина, което Българска национална телевизия 3 излъчва.

На стадион " Мендоса ", " петлите " започнаха мощно, само че Република Корея съумя да пробие отбраната на французите. При корнер в тяхна изгода, светкавична контраофанзива на корейците докара до откриването на резултата от Лий Сюнгуон, останал самичък против вратаря на " сините " Ло-Тутала.

Второто попадение падна във второто полувреме, когато с глава Лий Йонгджун удвои в 64-та минута. Франция понижи изоставането си в мача, откакто играчът на Лил Алан Виржиниус осъществя в 70-та минута от дузпа.

Французите подължиха опитите да се върнат в мача, само че корейците удържаха популярната си победа.

Франция и Република Корея не престават присъединяване си на международното в четвъртък надлежно против Гамбия и водача в групата Хондурас.

Успехът на южнокорейците е първи над отбора на Франция в изиграните срещи сред тях. " Сините " имат две победи над Република Корея в груповите етапи на международните шампионати за младежи през 1997 година и 2011 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР