Головата немощ на Дени Алар вдъхнови колегите ни от Меридиан

...
Головата немощ на Дени Алар вдъхнови колегите ни от Меридиан
Коментари Харесай

Дени Алар може да се нареди до най-слабите нападатели в историята на Левски

Головата отпадналост на Дени Алар въодушеви сътрудниците ни от " Меридиан Мач " да основат специфичен материал за нападателите, включително и австриецът, които могат да завършат престоя си на " Герена " без маркиран гол в шампионата. Припомняме, че до този миг някогашната звезда на Рапид (Виена) има 11 мача в лигата, само че по този начин и не е санкционирал съперниковия вратар. Информациите сочат, че той скоропостижно ще напусне вековниците през зимата.
 Дени Алар прибира към 50 000 лв. на месец в Левски, надали ще остане в клуба напролет
Дени Алар прибира към 50 000 лв. на месец в Левски, надали ще остане в клуба напролет

Съдбата на австриеца зависи от възобновяване на Станислав Костов

Началото атакуващите разочарования в Левски бе положено от Ниогу Демба-Нирен. Африканецът с шведски паспорт навъртя по родните терени 10 мача без да се разпише в шампионата.

Щафетата бе продължена от Андвеле Слори . Крилото, което пристигна на " Герена " с 2 мача за Холандия във визитката си, само че изигра едвам 5 срещи в родния ни хайлайф и не съумя да се разпише нито един път. Сушата му продължи 3 месеца, а през декември на " Герена " взеха решение, че няма потребност да го търпят повече и му биха шута.
 Снимка 237324
Източник:

Линел Китанбала и Джъстин Менголо също няма с какво да бъдат запомнени. Първият записа 6 мача без гол, а Менголо - 7. Логично и на тях бързо им бе показана вратата.

Перуанецът Хеан Деса пък не чака " сините " да го изгонят. Лошото момче, което дебаркира на " Герена " с марката бияч на дами, изцяло отбрани репутацията си. Взе присъединяване в 10 мача, в които не се запомни с нищо. За похлупак избяга от " Герена " и се наложи " сините " да го съдят във ФИФА.
 Виктор Пицурка е бил препоръчан за треньор на Левски
Предложили някогашен селекционер на Румъния за ментор на Левски

Новината още веднъж идва от мениджъра Джовани Бекали

В интерес на истината, има и много българи, които са се представяли много зле, макар упованията към тях. Нападател като Боби Димитров също приключи кариерата си в Левски без гол. Той имаше пет благоприятни условия, с цел да вкара, само че не съумя нито един път. По неговите стъпки потеглиха и още няколко юноши, които имаха статута на най-талантливи в школата. Такъв бе Боян Табаков , който чупеше върховете във всички възрасти, само че в първия отбор се появи четири пъти и не вкара. Александър Киров също не съумя да отбрани реномето си - 14 мача и 0 гола. При това тъгите му продължиха в много сериозен интервал - от 2007 до 2011 година.
 Снимка 369595
Източник:

Илия Димитров пък трябваше да чака цели 5 години за първото си попадение в Левски. Нападателят дебютира на " Герена " през 2018 година, само че чак през 2018 година се разписа за първи път. При това за победа с 1:0 и то над Ботев (Пд) в Коматево. За сметка на него, Атанас Курдов завърши бързо с Левски и без гол. Наско не съумя да влезе в обувките на татко си, който има почтено място измежду нападателите в историята на " сините ". Той записа 8 мача на " Герена " и не се разписа нито един път. За похлупак пропусна и дузпа в шампионата за Купата на България против Поморие, което можеше да се окаже и съдбовно за гранда.
 Снимка 266878
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР