Голотата е нещо интимно и определено не всеки мое да

...
Голотата е нещо интимно и определено не всеки мое да
Коментари Харесай

Тези 5 актриси отказаха да се снимат в голи сцени

Голотата е нещо интимно и несъмнено не всеки мое да я одобри. Актьорите са подготвени на доста неща в името на специалността си, само че някои не са склонни на взаимни отстъпки с тялото си – без значение какъв брой блазнещ е хонорарът. Вижте някои от най-известните, които поддържат тази позиция:

1. Джулия Робъртс

Една от най-любимите актриси не вижда никаква естетическа стойност в това да се съблечеш на екрана. Според нея същинските актьорски умения си проличават, когато артистът играе с облекла, а в случай че е без облекла – е объркал кино лентата.

2. Дженифър Гарнър

Актрисата (бивша брачна половинка на Бен Афлек) е безапелационна по въпроса с голотата – изключително откогато е майка. Не единствено че не желае един ден децата й да я видят по този начин, само че и се майтапи, че светът заслужава нещо доста по-добро от това.

3. Джесика Алба

Според актрисата голотата с нищо не оказва помощ на качеството на кино лентата, а даже противоположното. Обосновава позицията си и с аргумента, че не може да си показа по какъв начин баби и дядовци биха глеали голото й тяло.

4. Меган Фокс

Най-непоклатимият аргументна актрисата в интерес на отхвърли й да се съблича на екран е, че не желае един ден да я виждат децата й. споделя, че е чела доста обещаващи планове, само че голите подиуми вътре са я отказвали, като си показа реакцията на двамата й синове. Според нея те не биха могли да се оправят с това.

5. Сара Джесика Паркър

Актрисата е известна с това, че в договорите си постоянно има две съществени клаузи – едната повелява „ не “ на голотата, а другата е отвод от дубльор, който да извършва тази роля. Звездата от „ Сексът и градът “ е единственият член в актьорския състав с сходни клаузи в контракта си. Споделя, че е свенлив човек и че никой не може да й заплати задоволително нито да се съблече, нито с цел да разреши някой да бъде дубльор на тялото й.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР