Голмайсторът за в днешния мач коментира представянето на своя тим

...
Голмайсторът за в днешния мач коментира представянето на своя тим
Коментари Харесай

Християн Кожухаров: Заслужена точка за нас, можехме да стигнем и до повече

Голмайсторът за в днешния мач разяснява представянето на своя отбор при равенството с. Двата тима приключиха при резултат 1:1, като домакините от Габрово можеха даже да завоюват в края на мача.

“Искам да поздравя нашия тим, играхме с един от най-силните тимове в групата. Можехме да стигнем до освен това, само че и тази точка ни устройва. Надявам се да стартираме и с успехите.

Отдавам на младостта по-плахия старт. През второто полувреме трябваше да излезем и да играем за името и частта си и това се получи. И брат ми имаше опция, и, само че това е футболът. Разделихме си точката и мисля, че тя беше заслужена най-малко за нас.

Има въодушевление в тима, не мисля, че точковият актив ни тежи доста. По-скоро играта ни. Второто полувреме се получи, само че по-голямата част от мачовете не играем по този начин, както можем. Рано или късно точките ще дойдат. Можем да играем по-стабилно в отбрана, а съм сигурен, че можем и да вкарваме.

Не за пръв път работя с Костадин Ангелов. Той малко по малко стартира да ни вдъхва убеденост и самочувствие. Ако продължим в този дух, съм сигурен, че можем и още по-добре да се представим”, съобщи Кожухаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР