Голмайсторът на ЦСКА за миналия сезон Дюкенс Назон и най-скъпото

...
Голмайсторът на ЦСКА за миналия сезон Дюкенс Назон и най-скъпото
Коментари Харесай

Ел Маестро с важно решение за атаката на ЦСКА

Голмайсторът на ЦСКА за предишния сезон Дюкенс Назон и най-скъпото лятно попълнение Матиас Фаетон още веднъж ще застанат един до различен в офанзивата на отбора за гостуването на Лудогорец в Разград.

Двамата действаха дружно в мачовете със Сепси, като в първия от тях Тобиас Хайнц беше подложен зад тях, а в реванша - отдясно, до момента в който Фаетон пробиваше отляво, оповестява " Тема Спорт ".
 ЦСКА отпътува за Разград с група от 20 футболисти
ЦСКА отпътува за Разград с група от 20 футболисти

" Армейците " имат много кадрови проблеми

Нестор Ел Маестро ще заложи на групировка с трима бранители в Разград, като към момента не е ясно дали той ще употребява 3-4-3, както в Румъния, или използваната от Саша Илич през предишния сезон 3-4-1-2.

В отсъствието на контузения Махмутович в защита ще си партнират Кордоба, Кох и Християн Петров. За родния национал това ще са първи минути под управлението на Нестор Ел Маестро, откакто бе неизползвана запаса против Сепси и Славия.

Халфбекове ще са надлежно Турицов отдясно и Сейни Санянг отляво, а непоклатимост в средата на терена ще внася универсалният войник Тибо Вион. Станислав Шопов и Жираир Шагоян, които за следващ път разочароваха при равенството със Славия, ще се завърнат на аварийна пейка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР