Голмайсторът на ЦСКА - София от началото на сезона Маурисио

...
Голмайсторът на ЦСКА - София от началото на сезона Маурисио
Коментари Харесай

Гарсес остава на пейката срещу Лудогорец

Голмайсторът на ЦСКА - София от началото на сезона Маурисио Гарсес няма да стартира титуляр в гостуването на Лудогорец в Разград, разбра " Тема Спорт ".

Бразилецът, който има 6 попадения през акцията, пропусна последния дуел на " алените " против Пирин (2:1) поради наказване, наложено от треньора Саша Илич.

Както е известно, той и неговият съотечественик Жеферсон си навлякоха гнева на сърбина, защото закъсняха с присъединението си към отбора по време на паузата за националните тимове. Те бяха получили особено позволение да се приберат до родината си, само че трябваше да се върнат към подготвителния развой на " алените " във вторник. Вместо това обаче те възобновиха занимания в четвъртък. Така двамата пропуснаха цяла седмица от подготовката на тима.

Във втори следващ дуел като титуляр пък ще стартира арменецът Жираир Шагоян. Едно от последните летни попълнения на отбора дебютира при успеха над " орлетата ", като остави доста положителни усещания с изявите си, което ще му донесе място в стартовия състав и за гостуването на " орлите ".

За конфликта в Разград Саша Илич ще се откаже от схемата с ромб в средата на терена, като ще потърси по-консервативен метод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР