Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга се е разминал с трансфер

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга се е разминал с трансфер
Коментари Харесай

Каранга се разминал с трансфер в Лудогорец

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга се е разминал с трансфер в Лудогорец. Това разгласи пред Нова ТВ бразилският управител Руджерио Перейра, който добави, че таранът не би трябвало да бъде продаден за по-малко от 5-6 милиона евро.

" Това, което знам за Каранга, е, че е имало оферта. Мисля, че той би трябвало да остане още малко тук. Цената му се подвига. Той е добър футболист. Четох в Бразилия, че тим от арабските страни е проявавал интерес към него ", сподели Перейра, след което продължи:

" Много ми харесва по какъв начин работи Кирил Домусчиев. Поставя цена и държи на нея. Така би трябвало. Търся състезател като Каранга, само че няма и в Бразилия. Навремето съм предложил Каранга на Лудогорец, само че по една или друга причина не се получи. След това той отиде в Южна Корея и в този момент е в страшна форма. Ако съм президент, няма да го продам за по-малко от 5-6 милиона евро. Мисля, че Гриша Ганчев ще го продаде на добра цена. Играч с качествата на Каранга коства пари ", добави бразилският управител.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР