Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга премина преглед на ядрено магнитен

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга премина преглед на ядрено магнитен
Коментари Харесай

ЦСКА-София обяви какво е състоянието на Каранга, червените бесни от наказанието на Тиам

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга мина обзор на нуклеарно магнитен резонанс, след който се удостовери информацията, че таранът има отчасти скъсване на вътрешна връзка на коляното.

 Левски - ЦСКА-София - Купа на България На " Армията " обаче са недоволни от решението на ДК, която наказа Кали Тиам единствено за един мач след грубия му фаул против нападателя на ЦСКА-София.  Левски - ЦСКА-София - Купа на България
Ето какво написаха “червените” на формалния си уебсайт:
" Днес Фернандо Каранга мина обзор на нуклеарно магнитен резонанс, след който стана ясно, че има отчасти скъсване на вътрешна връзка на коляното.

Утре Каранга ще мине спомагателен обзор при експерт, след който ще стане ясно дали се постанова оперативна интервенция и до какъв брой време ще се възвърне ", осведомиха " алените ".

" Междувременно желаеме да изкажем голямото си отчаяние от работата на ДК към БФС и решението, което взеха през днешния ден за наказването на футболиста от Левски, който извърши съзнателно нарушаване против нашия футболист. Подобно влизане, явно целящо тежка контузия, не може да се пояснява и санкционира толкоз безобидно.

Напомняме, че същата тази комисия взе скандално решение предходната седмица като потъпка правилника си и наложи минимална глоба на същия тим за хвърлена бомба, която едвам не лиши човешки живот ", прибавиха от ЦСКА-София.  Левски - ЦСКА-София - Купа на България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР