Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга се извини за поведението си

...
Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга се извини за поведението си
Коментари Харесай

Каранга се извини, но няма да променя играта си заради наказанието

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга се извини за държанието си към дербито с " Левски ". Нападателят обаче уточни, че няма да промени метода си на игра поради наложеното му наказване.

Бразилецът е със спрени права за една среща и няма да играе в семейството против " Ботев " в събота. Той беше осъден поради това, че след успеха против сините подвигна надуваем фалос, на който имаше завързани шалове на " Левски ".

" Извинявам се, в случай че съм засегнал някого ", сподели Каранга по време на награждаването си за футболист на 26-ия кръг в Първа лига.

Той разяснява и жеста с " прерязване на гърлото ", провокирал доста мнения и донесъл му санкция от 3000 лв.. Председателят на дисциплинарната комисия на БФС Юрий Кучев го дефинира за " публично недопустим ".

" Така показвам насладата си, правил съм го и в Бразилия. Харесва ми да съм благополучен и да се веселя ", уточни нападателят и даде знак, че отсега нататък ще промени метода си на празнуване след гол. Той обаче посочи, че няма желание да трансформира играта си, макар че при идващ жълт картон ще бъде осъден за два мача.

" Това е моят жанр на игра и няма да го трансформира. Още от началото на сезона има провокации против мен. Треньорът и президентът на клуба приказваха с мен, желаят да съм по-спокоен ", съобщи Каранга.

Нападателят сподели, че огромната цел е купата, само че ЦСКА се стреми към триумф във всички шампионати. " Важен е всеки мач. Този с " Левски " е в предишното, а в този момент най-съществен е този, който идва - против " Ботев ".

Бразилецът добави, че остава концентриран макар честите информации за негов трансфер през лятото. " Има си хора, които се занимават с това ", уточни той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР