Голмайсторът на ЦСКА Евандро изрази увереност, че тимът му може

...
Голмайсторът на ЦСКА Евандро изрази увереност, че тимът му може
Коментари Харесай

Евандро: Можем да победим всеки отбор в света

Голмайсторът на ЦСКА Евандро изрази убеденост, че отборът му може да се оправи освен с идния противник в трети квалификационен кръг на Лига Европа - " Зоря " Луганск, а и с всеки различен тим.

" Червените " излизат в следващия си мач от европейските клубни шампионати, а първата среща с украинците може да гледате директно по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg в четвъртък (8 август) от 20:00 ч.
bTV Action ще излъчи мачовете сред ЦСКА и " Зоря " Луганск Гледайте срещите на "червените " от третия прелиминарен кръг на Лига Европа
" Ние би трябвало да имаме вяра, че може да победим всеки тим в света. Вярвам в себе си и в своите съотборници. Трябва играем на оптимално добере и да сме съсредоточени, с цел да побеждаваме всеки ", сподели бразилецът и добави:

" Готови сме за мача със " Зоря ", треньорът ще ни даде верните насоки за него. Трябва да сме съсредоточени. После ще мислим за " Лудогорец ". Трудно е да се играе като имаме мачове през няколко дни, само че имаме мощен колектив. Трябва да използваме оптимално времето за възобновяване, с цел да играем на 100% ".

Снимка: Lap.bg

От началото на сезона Евандро има 3 гола в 5 мача за " алените ".

" Дава ми се повече късмет последно време, а тайната е да влизаш на терена да играеш своята игра. Записвам повече минути и мога да покажа своите качества. Опитвам да се впиша във всяка тактическа скица, най-важното е да си на терена и да играеш, пробвам се да върша това, което мога най-добре, обичам да играя футбол ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР