Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, пристигна в София в

...
Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, пристигна в София в
Коментари Харесай

Саша Илич ще може да разчита на най-скъпото си попълнение срещу Хебър

Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, дойде в София в четвъртък, откакто отпадна с Хаити от Голд къп. Въпреки че оказа помощ на своя тим да завоюва мача против Катар с резултат 2:1, отборът му не съумя да премине груповата фаза. След завръщането си в България, нападателят ще се причисли към подготвителния развой на „ алените “.

Другото ново попълнение на ЦСКА - Матиас Фаетон, също участваше на Голд Къп, като изигра значима роля за своя тим Гваделупа. В мача против Куба той се трансформира в воин, като вкара два гола при успеха с 4:1. За страдание, в идващия мач против Гватемала Фаетон пропусна решаваща дузпа в последните минути, което донесе загуба на тима с 2:3. Въпреки това, Фаетон към този момент е подготвен да се причисли към своите нови съотборници в ЦСКА и с неспокойствие чака своя дебют.

След привличането на Фаетон, ЦСКА може да продаде Дюкенс Назон до края на лятото. Интересът към хаитянския нападател нараства, като тимове от Китай, Арабския свят и Франция са очевидно заинтригувани от услугите му. Назон има да изтърпи наказване и няма да бъде разполагаем в първите две срещи от новия сезон в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР