Голмайсторът на Тотнъм Хотспър – Хари Кейн, е един от

...
Голмайсторът на Тотнъм Хотспър – Хари Кейн, е един от
Коментари Харесай

Реал Мадрид иска Кейн или Влахович, но не за много

Голмайсторът на Тотнъм Хотспър – Хари Кейн, е един от двамата нападатели в листата на испанския и европейски първенец Реал Мадрид за лятото, защото „ Лос Бланкос “ търст кратковременен заместител на капитана си Карим Бензема.

В дълготрайните проекти на Реал обаче са Ерлинг Халанд от Манчестър Сити и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен. Въпреки това, на „ Сантиаго Бернабеу “ са наясно, че надали някой от тях би дошъл в испанската столица преди 2024-а година. В резултат на това отборът на Карло Анчелоти търси някой, който да води офанзивата до тогова.

AS твърди, че 29-годишният Кейн е водещ претендент да поеме тази роля. 23-годишният нападател на Ювентус - Душан Влахович, който им 20 гола в 49 мача за италианския гранд, е другото име, което се преглежда от „ Лос Бланкос “. Има и опция 18-годишният Алваро Родригес да бъде употребен, когато се причисли към тима през лятото.

Но Кейн, който е голмайстор №1 в историята на Тотнъм с 271 гола в 425 мача, би дал на Реал Мадрид потвърдена машина за попадения, а капитанът на Англия може да бъде разполагаем в края на сезона, защото тогова ще навлезе в последните 12 месеца от контракта си с „ шпорите “.

В същото време 35-годишният Бензема, който се причисли към Реал през 2009-а година, има съглашение до лятото, само че е съвсем несъмнено, че ще остане в отбора и за идващия сезон. Той вкара 44 гола в 46 мача през предишния сезон, като им оказа помощ да завоюват Ла Лига и Шампионската лига, преди да грабне и „ Златната топка “. През тази акция французинът, който постоянно страдаше от травми, има 19 попадения в 29 дуела. По време на 14-годишния си престой в испанската столица той е записал общо 342 гола в 634 мача.

⚽ El Madrid debate la mejor solución para la transición entre Benzema y Haaland o Mbappé, que no pueden venir hasta 2024.
— AS Fútbol (@AS_Futbol)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР