Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн ще остане в клуба и

...
Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн ще остане в клуба и
Коментари Харесай

Кейн ще напусне Тотнъм без пари, ако не успее да премине в Ман Юнайтед през лятото

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн ще остане в клуба и през идващия сезон, в случай че не успее да си уреди трансфер в Манчестър Юнайтед. Капитанът на Англия няма желание да излиза в чужбина, откакто е единствено на 48 гола от това да счупи върха на Алън Шиърър за най-вече голове във Висшата лига - 260.

Тотнъм е по-склонен да продаде Кейн на задграничен клуб, в сравнение с пряк противник от елита на Англия, като Байерн Мюнхен е измежду претендентите за нападателя. Но това не интересува Кейн, който означи нови 30 гола в шампионата този сезон и има още една година от контракта си с Тотнъм.

Юнайтед са единствената алтернатива за Кейн в родината му. Нападателят е при „ шпорите “ от 11-годишна възраст и не желае да рискува репутацията си и обичта на почитателите, като се реалокира в някой от огромните градски противници Челси или Арсенал. Нюкасъл пък не е в положение да похарчи повече от 100 милиона паунда за един състезател, макар сериозните си финанси, а Ливърпул и Манчестър Сити не се интересуват от Кейн.

Така Юнайтед би трябвало да убеди президента на „ шпорите “ - Даниел Леви, да продаде своята огромна звезда, нещо, което той не желае да прави. The Sun твърди, че Кейн желае да премине на „ Олд Трафорд “ или ще ще остави контракта му с Тотнъм да изтече следващата година, като по този начин ще напусне кто свободен сътрудник.

EXCLUSIVE: Harry Kane ONLY wants Man Utd transfer and is ready to leave for free next season if Tottenham refuse to sell |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР