Голмайсторът на Първа лига Петър Атанасов, който в първите пет

...
Голмайсторът на Първа лига Петър Атанасов, който в първите пет
Коментари Харесай

Петър Атанасов: Божинов ще вдигне класата на Ботев/Враца/, ще се радвам да вкарам на ЦСКА

Голмайсторът на Първа лига Петър Атанасов, който в първите пет кръга означи 5 попадения за "Ботев "/Враца/, разгласи, че би желал да играе в офанзива с Валери Божинов.
“Надявам се да играем добър футбол и да останем в Първа лига. От началото "Ботев " играе добре, само че нямахме шанс, изпуснахме няколко победи. Сега пристигнаха тези две следващи победи, пристигна ни увереността. Мисля си, че ще продължим с тези положителни игри и победи. Колкото по-напред в класирането, толкоз по-добре.
В началото се шегувахме, че ще вкарам 10 гола до зимата, половината към този момент са факт. Дано задмина тази граница. Ако вкарам на ЦСКА, бих се радвал доста, само че това е много мъчно. Надявам се да заиграя в някой водещ български тим, само че задачата ми е да отида в чужбина”, сподели Атанасов, след което разяснява възможен трансфер на Божинов във Враца.
“Ще съм доста щастлив, в случай че Валери Божинов пристигна при нас. Той е доста добър футболист, с визитка. Ще вдигне класата на отбора”, добави голаджията на Ботев, който мечтае и за националния тим.
“Ще съм доста благополучен, в случай че получа повиквателна. От дребен фантазията ми е да играя с националната фланелка на България. Надявам се Хубчев да огледа и към мен”, пожела си Атанасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР