Голмайсторът на националния отбор на България – Димитър Бербатов, намекна,

...
Голмайсторът на националния отбор на България – Димитър Бербатов, намекна,
Коментари Харесай

Бербатов готов да сподели опита си с Рууни в Бирмингам

Голмайсторът на националния тим на България – Димитър Бербатов, загатна, че е в подготвеност да помогне на някогашния си съотборник Уейн Рууни в Бирмингам Сити. Както е известно, славният британски нападател пое бирмингамци неотдавна, а емблематичният български стрелец разкри, че е в подготвеност да помогне в някакво качество на някогашния си съотборник.

Двамата играха дружно в Манчестър Юнайтед и Бербо вкара 48 гола в 102 мача. След отказването си от футбола Бербатов за малко беше помощник-треньор в Етър в родната efbet Лига, само че отхвърля да се насочи към треньорството. „ Имам собствен личен път и нямам проекти да се занимавам с треньорство, само че постоянно съм в подготвеност да оказвам помощ и поучавам Рууни “, сподели Берба пред известен буукмейкърски уебсайт.

„ Обичам футбола и мога да донеса нещо. Никога не знае човек. Любопитен съм да видя по какъв начин Уаза напредва в тази линия на работа, тъй като в Америка е едно, до момента в който в Англия е друго “, показа още Бербатов.

Освен че беше запитан дали ще оказва помощ на Рууни в Бирмингам, Бербатов беше запитан какъв брой сполучлив съгласно него ще бъде новият управител на „ сините “ и дали слагането на огромни цели са постижими. Сред последователите на клуба имаше доста диспути заради неприятното мениджърско досие на Рууни, само че Бербатов е оптимист, че някогашният му сътрудник може да развие мениджърските си умения.

„ Уейн е огромно име във футбола. Той знае, че когато се откажеш, то името ти може да ти откри място в спорта, само че когато приказваме за треньорство, би трябвало да започнеш през цялото време. Работата в Бирмингам ще е сложна и искаш някой, който да бъде до теб. Чудесно е, че Уейн добави човек като Джон Ошей в своя екип “, добави българинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР