Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за отминалия сезон Златан Ибрахимович днес

...
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за отминалия сезон Златан Ибрахимович днес
Коментари Харесай

Край на сагата, Ибрахимович поднови договора си с Манчестър Юнайтед

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за отминалия сезон Златан Ибрахимович през днешния ден публично подписа нов едногодишен контракт с " алените дяволи ".

35-годишният швед, чиито предходен договор изтече през юни, само че не бе възобновен поради тежката травма на нападателя, ще носи фланелката с №10.

Ибрахимович скъса кръстни връзки на коляното на десния крайник през април по време на мач от плейофите в Лига Европа.

Предварителните прогнози бяха, че няма да бъде подготвен за игра до края на календарната година. Голаджията обаче изуми с темповете на възобновяване. Ибра даже разгласи амбициозна цел да играе в мача с Тотнъм на 28 октомври.

" Връщам се, с цел да завърша това, което започнах. През цялото време моите планове, както и тези на клуба, бяха да остана тук. Нямам самообладание да изляза още веднъж на терена на " Олд Трафорд ", само че знам, че би трябвало да изчакам задоволително време, с цел да съм сигурен, че съм подготвен.

Работих крепко и ще продължа да го върша, с цел да бъда във допустимо най-хубавото положение за моето завръщане на терена ", съобщи Ибрахимович.

Мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо също изрази задоволството си от възобновения контракт на шведа и съобщи, че няма самообладание да го види още веднъж в игра.

През предходната акция Ибрахимович означи 28 гола в общо 46 мача за " алените дяволи ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР