Голмайсторът на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, все още не

...
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, все още не
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд отлага новия си договор с Манчестър Юнайтед

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, към момента не е възобновил контракта си с „ алените дяволи “. The Sun разкрива, че повода за това е, че 25-годишният британски национал желае да изчака края на договорката по възможната продажба на 20-кратните първенци на Англия преди да вземе дефинитивно решение за бъдещето си.

Ръководството на Ман Юнайтед е предложило на нападателя нов договор за още пет години, съгласно който заплатата му може да се усили с още 50 %. В момента той получава по 200 хиляди паунда на седмица. Рашфорд обаче желае първо да се увери какво ще бъде бъдещето на клуба.

На 11 март беше обявено, че актуалните мажоритарни притежатели на Манчестър Юнайтед, семейство Глейзър, са решили да продадат своя дял преди началото на летния трансферен интервал. Основните кандидати за придобиване собствеността на Юнайтед са катарският Шейх Ясим бин Хамад Ал-Тани и английският милиардер Сър Джим Ратклиф.

Маркъс Рашфорд е ученик на академията на Манчестър Юнайтед. През сегашния сезон нападателят означи 27 попадения и направи 9 асистенции в 44 мача във всички шампионати. Настоящият му е до края на месец юни 2024-а година.

Marcus Rashford stalling on new Man Utd contract |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР