Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах е бил готов да се

...
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах е бил готов да се
Коментари Харесай

Салах е бил готов да се завърне в Челси, преди да подпише нов договор с Ливърпул

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах е бил подготвен да се завърне в Челси, преди да подпише нов контракт с „ алените “, който ще го трансформира в най-високоплатения състезател в историята на клуба, разкрива „ Sun “.

Новият притежател на лондончани Тод Боели е бил набелязал звездата на „ мърсисайдци “, откакто договарянията за нов кантракт на египтянина бяха в застой. Сматаше се, че притежателите на Ливърпел от ФСГ не са били подготвени да удовлетворят настояванията за заплата на Салах, която би нарушила структурата в клуба.

По-рано даже беше обявено, че Ливърпул е подготвен да продаде нападателя за към 60 милиона паунда, вместо да го оставят да си тръгне като свободен сътрудник идващото лято. Но американците осъзнаха, че откакто бяха принудени да продадат Садио Мане на Байерн Мюнхен за 35 милиона паунда, загубата на Салах от пряк противник от Висшата лига би се отразила зле.

В последна сметка обаче Салах подписа нов тригодишен контракт, като се твърди, че той ще получава по 400 хиляди паунда на седмица.

Египетският национал игра за Челси в интервала януари 2014 – юли 2016 година, когато беше продаден на Рома. В този интервал той беше пращан чартърен както при „ вълците “, по този начин и при Фиорентина, откакто не съумя да убеди с представянето си на „ Стамфорд Бридж “.

Mo Salah lined up stunning Chelsea transfer before Liverpool agreed huge £400k-a-week deal
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР