Голмайсторът на Франция и Атлетико Мадрид Антоан Гризман вярва, че

...
Голмайсторът на Франция и Атлетико Мадрид Антоан Гризман вярва, че
Коментари Харесай

Гризман: През 2016-а загубих два финала и бях сред тримата най-добри, сега спечелих три финала

Голмайсторът на Франция и Атлетико Мадрид Антоан Гризман има вяра, че тази година може да победи с най-желания самостоятелен трофей - “Златната топка ”. Топстрелецът остана отвън тройката за премиите The Best FIFA и не скри изненадата си. “Странно е и за мен е тъпо. Това е трофей на ФИФА, нали? А Световното състезание се провежда от ФИФА. Спечелихме Мондиала и няма нито един французин измежду финалистите. Избори са, само че е изнендващо, че няма нито един международен първенец ”, съобщи Гризи в изявление за френския L’Equipe.

“Мисля, че това е най-успешната година в кариерата ми. Има сезони, в които въвеждам повече, само че на равнище купи тази година ми е най-хубава. Мисля, че този път съм по-близо до “Златната топка ”. Това е доста влиятелно отличие за всеки футболист. Няма по-високо самопризнание. Има и други призове, само че не е същото ”, показа той.

На въпрос дали би било незаслужено, в случай че не получи “Златната топка ”, Антоан отговори: “Няма да е незаслужено, само че бих попитал какво повече би трябвало да направя. Спечелих титли, бях значим състезател във решаващите моменти. Аз обаче не гласоподавам ”.

На въпрос кои са неговите петима номинирани за “Златната топка ”, Гризман сподели: “Боже благи, какъв проблем! Погба, тъй като е хубав. Не, мъчно е да избера петима претенденти ”. “Ако съпоставям 2016 година и актуалната, мисля, че би трябвало да съм измежду тримата номинирани. През 2016-а изгубих два финала и бях измежду тримата най-хубави, в този момент завоювах три финала ”, съобщи още той. /sp0ortal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР