Голмайсторът на Челси Диего Коща нe се яви на първата

...
Голмайсторът на Челси Диего Коща нe се яви на първата
Коментари Харесай

Диего Коща не се яви на първата тренировка на Челси

Голмайсторът на Челси Диего Коща нe се яви на първата подготовка на първенците от предсезонната подготовка. През юни испанският национал разкри, че е получил известие от Антонио Конте, в което мениджърът в прав текст му е декларирал, че Коща не влиза в проектите му за идната акция. Самият състезател желае да се завърне в Атлетико Мадрид, макар че няма да може да играе за " дюшекчиите " до януари.

Според " Скай спортс " днешното неявяване на Коща е в съгласие с клуба. " Телеграф " прибавя, че Атлетико ще се опита да завърши прехвърлянето на нападателя до края на седмицата. Ако това не се случи по някакви аргументи, Конте ще реши в последния миг дали да включи Коща е групата за предсезонното турне в Китай и Сингапур. Отборът отпътува идващия понеделник. " Телеграф " добавя, че още през предходната седмица голмайсторът е почнал да се сбогува със своите съотборници.

Днес се появи информацията, че от Бешикташ са се свързали с Атлетико Мадрид и са предложили Коща да играе шест месеца за турския клуб, след което да премине при " дюшекчиите ".

Новото попълнение на Челси Антонио Рюдигер също не е упражнявал през днешния ден, защото е получил по-дълга отмора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР