Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров реализира днес от дузпа поредния

...
Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров реализира днес от дузпа поредния
Коментари Харесай

Камбуров: Вълнението нараства, вече вратата е много малка при дузпи

Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров осъществя през днешния ден от дузпа следващия си гол в efbet Лига и оказа помощ на своя тим да си тръгне с точка след мача против Локомотив (Пловдив), завършвайки 1:1 на “Лаута”. Попадението го приближи на единствено четири гола от върха на Петър Жеков за най-вече голове в елита, а таранът на заралии призна, че това основава известно напрежение при осъществяване на дузпите.

“Равностоен мач. Първото полувреме бяхме тима, който диктуваше играта и обстановките. Второто се обърна. Локомотив бе по-настоятелен и нападателен. Разделихме по едно полувреме. Закономерно тъждество.

Не мисля, че чак толкоз отстъпихме физически. Беше хубаво, че Локомотив се качи да играе по-високо. Ние имаме бързи футболисти, само че не се възползвахме да затоврим мача и се стигна до дузпата за Локомотив, с която изравниха.

Тук съм вкарвал много голове, ставал съм първенец. Локомотив е тимът на сърцето ми, само че съм експерт. Сега съм в Берое и давам всичко за Берое и му оказвам помощ да върви по-напред в класирането”, сподели Камбуров, след което приказва за идното възстановяване на върха на Петър Жеков.

“Със сигурност вълнението нараства. Когато има дузпа, вратата към този момент става доста дребна. Доста е мъчно. Всички вратари ме знаят. Нормално е. Има напрежение и си го нося. Само си поисквам да съм здрав и се надявам да оказвам помощ на тима с моите голове, а не да се приказва единствено за върха. Има някакво напрежение, само че няма по какъв начин.

Илко е дузпаджия и постоянно има напрежение при дузпите. Всеки си мисли, че е гол, само че не е така”, разяснява още Мартин Камбуров. efbet Лига 21 кръг, петък 12 март  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР