Голмайсторът на Бърнли Ашли Барнс разкри, че мениджърът на Ливърпул

...
Голмайсторът на Бърнли Ашли Барнс разкри, че мениджърът на Ливърпул
Коментари Харесай

Голмайсторът на Бърнли: Клоп ми каза, че ако вкарам срещу Сити, може да ме привлече

Голмайсторът на Бърнли Ашли Барнс разкри, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се е пошегувал с него, че в случай че вкара против Манчестър Сити през днешния ден, може да си уреди трансфер при мърсисайдци.

" Вчера получих няколко известия от почитатели на Ливърпул, които се майтапиха с това, само че всичко е наред. Би означавало всичко, в случай че победим Сити. Клоп даже ми изпрати хитро известие, че в случай че вкарам, може да ме притегли за идващия сезон. Така че може и да сменя тима! Вижте обаче, за нещо толкоз неуместно, би било внушително, в случай че аз отбележа и победим. Най-вероятно всички ние ще влезем в историята на Ливърпул, в случай че им помогнем ", показа пред Burnley Express Барнс, който умее да бележи против огромните тимове.

Is Ashley Barnes one goal away from becoming Liverpool's next signing? https://t.co/CVcXPlUpOM
— Goal News (@GoalNews) April 28, 2019
През този сезон той има голове против Арсенал, Тотнъм, Челси и Манчестър Юнайтед, а през минали акции се е разписвал и против Ливърпул и Сити. " Това са мачовете, които чакам. Тези, в които желая да играя. Докато упражнявам добре и съм избиран, няма какво повече да направя. Обичам да играя най-много против огромните отбори. 10 от моите 31 гола във Висшата лига са против тях. Лично за мен това е страхотна статистика. Старая се във всеки дуел, просто се опитваш да пратиш топката в мрежата. За мой шанс доста от попаденията ми са против огромните отбори. Просто искаш да покажеш на какво си кадърен и нека съм го постигнал - като съм показал какъв брой съм добър ", добави 29-годишният нападател.
Премиър лийг 36 кръг, неделя 28 април  Бърнли 16:05предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР