Голмайстор №1 в историята на българското първенство – Мартин Камбуров,

...
Голмайстор №1 в историята на българското първенство – Мартин Камбуров,
Коментари Харесай

Камбуров пред сензационно завръщане в Локомотив Пд

Голмайстор №1 в историята на българското състезание – Мартин Камбуров, е все по-близо до това да доиграе сезона в Локомотив Пловдив.
Треньорът Александър Тунчев е провел прелиминарен диалог с нападателя още по време на празника, който той провежда по случай подобряването на върха на Петър Жеков в края на 2021-а година. Тогава обаче Мартин Камбуров бе безапелационен, че ще остане в Берое, с цел да оказва помощ след трусовете в отбора.

Новият треньор на старозагорци обаче – Петър Хубчев, не е търсил контакт с нападателя и явно Александър Тунчев е с преимущество. Младият експерт е подкрепян и от легендата Христо Бонев, който също се е засилил в подкрепяне на завръщането на Камбуров.

Той е провел диалози с Христо Крушарски, в опит да убеди предприемача да загърби спора си с нападателя от раздялата им през лятото на 2017 година.

Очаква се нов диалог сред Тунчев и Крушарски, след който ще се стигне до договорка.

" От моя страна няма проблем Мартин Камбуров да се завърне в тима. Има обаче и други притежатели на клуба и би трябвало да го съгласуваме. Треньорът също би трябвало да каже какво мисли по този въпрос. С него доста пъти сме коментирали тази тематика. Той ще ви каже за Камбуров ", съобщи Крушарски.

" Нали знаете какво давам отговор на въпрос за изходящите прехвърляния. Никой не ме търси, само че аз се укривам. Няма нищо публично. Имаше една оферта за наш футболист, само че не я приехме, защото не ни задоволяваше. Не е за Митко Илиев, за различен футболист беше ", приключи босът на пловдивчани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР