Голи певици радват сеирджии и клюкари, а с напредъка на

...
Голи певици радват сеирджии и клюкари, а с напредъка на
Коментари Харесай

Тези знаменитости правят луди пари с безсрамни снимки

Голи певици радват сеирджии и клюкари, а с напредъка на обществените мрежи си докарват и много пари от фотосите без облекла, написа " Телеграф ".

Типичен образец е Бритни Спиърс, която преди няколко дни за следващ път си пусна голи фотоси. Сега обаче го направи искрено и реши да се възползва от това, че може да печели и пари от обществените мрежи.

Тя си пусна в своите страници голи снимки, като единствено в нейната част от Инстаграм ги видяха над 41 млн. почитатели. А около това потекоха и реклами, носещи доходи.

Снимките на Бритни обаче стремително бяха прихванати и тиражирани към стотици милиони консуматори по целия свят. 40-годишната певица се ядоса, че парите отиват не за нея, само че се закани да опише това в идната си биографична книга, за която тя към този момент получи $15 млн.

Бритни успешно си прикри някои елементи от телесните детайлности с ръце, цветчета, диамантчета и други геометрични фигури. После обаче изтекоха и напълно голите фотоси на звездата.

Знае се, че фотосите са снимани с телефона на годеника ѝ Сам Асгари. Та не е чак толкоз надалеч от акъла да се допусна, че тези фотоси са продадени от 40-годишната Бритни и с 12 години по-младия ѝ обичан. В случая името на българската кинокласика „ Всичко е обич “ елементарно може да се преквалифицира на „ Всичко е пари “.

Всъщност почитателите на Бритни доста добре познават анатомията на певицата от години. Звездата сякаш инцидентно бе декларирала, че когато върви на публични събития като разпределяне на награди или просто на ваучър, не обува долни дрехи.

И папараците се юрнаха да потвърдят това, за което не им трябваше доста време. А и самата певица като че ли не се опитваше доста да прикрие анатомията си.

В края на предходната година тя съумя да се освободи от финансовата настойчивост на татко си и сякаш още веднъж се развърза за още подвизи по тематиката. Последните ѝ голи фотоси удостоверяват това.

А около голотиите на Бритни фенът се сеща, че тя има по някоя и друга ария и си пуска стрийминг платформите. Само една ария - Toxic, има над 759 млн. послушвания за месец в една от платформите.

Като няколко дни след стартирането на новата порция голотии Бритни усили слушателите на музиката си с близо 40 млн. души, което значи още и още пари.

Разбира се, стане ли тирада за събличане на певици и печеленето на пари от това, то Мадона си е огромната международна класика.

Тя даже на 63 години продължава да изненадва по тематиката. Според мнозина в този момент наподобява по-добре, в сравнение с преди десетилетия. Поне на фотоси.

Още от началото на кариерата си Мадона предизвика с разнообразни форми на еротика, някои от тях пошли и груби, други много качествени, само че тя е най-хубавият образец за нашенската сентенция в жанра „ По-добре в устата на хората, в сравнение с в краката им “.

В родните музикални простори класиката си е Камелия, която от години се снима гола, въпреки да не стига дълбините и показността на кака си Мадона.

51-годишната Камелия продължава да радва почитатели с добре поддържано тяло и да не се срами да демонстрира елементи от него. Последното ѝ разсъблечено зрелище е пред огледалото в банята, което ненапълно прилича това на Бритни, само че не е по този начин голо. Затова пък Камелия е доста по-весела.

Малко по-възрастната от Камелия певица Рени (на 53 след седмица) също пробва да притегли повече фенове в обществените мрежи, пускайки си по някоя и друга гола фотография.

Певици, които преди време станаха известни първо с голотиите си, а след това с музиката си, в този момент избират да залагат на различен вид провокации, когато стане дума за разсъбличане обществено и тиражирано в обществените мрежи.

Така Галена, прочула се преди години със секс във ваната, от дълго време не залага на голотии. Най-много да се появи на сцената в тоалет, наподобяващ кюлотите на прабабите ѝ, с което отново удря в десетката.

Певици, които съумяват да пробият и в Холивуд, също припечелват от голотата си. Риана, която с изключение на да пее има и положителни функции в кинохитове като „ Бойни кораби “, „ Това е краят “, „ Бандитките на Оушън “, „ Валериан и градът на хилядите планети “, постоянно се разголва.

След приключването в нета на някои нейни нощни подвизи самата певица реши да печели и от това, което демонстрира или скрива.

С голотата си тя съумя да притегли внимание към свои марки облекла, бижута и парфюми. Така, когато пусна серията си долни дрехи, тя се появи в гащи като на боксьорите, само че лилави.

Отгоре си постави герданче и прикри гърдите си, колкото може. „ Голата Риана “, гръмнаха медиите, а почитателите погледнаха и към аксесоарите.

Сега певицата печели доста повече от облекла и смазки, в сравнение с от песните си. А тя в действителност има огромни шлагери. Например Needed Me единствено за предишния месец са я слушали над 1 милиарда пъти в една от стрийминг платформите.

Джей Ло, която също има присъединяване в кинохитове, като „ Извън надзор “, „ Петзвезден романс “, „ Свекървище “, „ Клетката “, в никакъв случай не си е разрешавала да се пуска из мрежата напълно без облекла.

Преди време сп. „ Ин стайл “ и дизайнерът Валентино я придумаха леко да се поразголи, само че спрямо Бритни тя отново си остава като монахиня. Говори се, че за това е получила доста добър хонорар с най-малко пет числа в долари.

Джей Ло избира да демонстрира тялото си в облекла, подчертаващи съблазнителните ѝ форми, само че голотиите от себе си оставя единствено за гаджетата и мъжете си.

Пинк, Лейди Гага, Кристина Агилера и така нататък също са се появявали по един или различен метод голи.

Парис Хилтън, за която важи максимата известна с това, че е известна, съумя да завоюва пари от голотата си. Най-големи облаги ѝ донесе неин сниман на видео секс с професионалния състезател на покер Рик Саломон.

Филмът „ Една нощ в Парис “ бе тиражиран макар експлицитното предизвестие на Хилтън. Той донесе стотици милиони на производители на порно, само че Парис реши да съди компанията за $30 млн. и част от парите влязоха в нейната каса.

И мъжете остават без облекла

Макар да преобладават международната музикална промишленост, стане ли тирада за голи мъже в попмузиката, образците не са толкоз доста.

Сякаш мина времето, когато това бе забавно на публиката, най-вече при рокери и рапъри. Пример за най-стилна голота е Адам Ливайн - вокалистът на „ Маруун 5 “.

Той се съблече за „ Космополитън “, а женската ръка, която прикрива слабините му, е на тогавашната му другарка Анне Ви. Голотата на Адам бе да пропагандира профилактични прегледи за рак на простатата у мъжете.

В последните години най-вече звук има към голите разходки измежду природата на Джъстин Бийбър. След като излязоха фотосите, даже в едно предаване повикаха татко му. И втрещеният родител трябваше да дава отговор удовлетворен ли е от видения размер на мъжкото достолепие на сина си. На което той резервира успокоение и отговори, че е горделив с видяното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР