Големият въпрос за ГЕРБ на следващите избори е дали Бойко

...
Големият въпрос за ГЕРБ на следващите избори е дали Бойко
Коментари Харесай

Журналистката Емилия Милчева: Патриотите ще са вън от парламента, може да има правителство на Слави и ДБ

Големият въпрос за ГЕРБ на идващите избори е дали Бойко Борисов ще се кандидатира за народен представител на идващите избори или ще остане да ръководи партията извън. Част от правилните на ГЕРБ ще избягат към спечелилите, това предвижда Милчева пред Нова телевизия.

Корнелия Нинова чисти всички, който е срещу нея и може би затова Българска социалистическа партия ще продължи да понижава своя резултат, предвижда Милчева. „ Има подобен народ” евентуално ще има повече гласове и ще е любопитно дали може да стане първа политическа мощ, разяснява тя.

По нейно мнение патриотите и новото им обеденинение няма да влязат в Народното събрание. Според журналистката е неточност, че водачите на тези обединения няма да бъдат в листите, тъй като това би вдъхнало убеденост на твърдия им електорат. Според Емилия Милчева е допустимо след новия избор да има държавно управление на Има Такъв Народ и Демократична България. Въпросът е обаче дали то ще е с поддръжката на Българска социалистическа партия и каква ще е тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР