. Големият тенор Хосе Карерас пристига утре, 8 май, на

...
. Големият тенор Хосе Карерас пристига утре, 8 май, на
Коментари Харесай

Хосе Карерас пристига утре в София за големия си прощален концерт

. Големият тенор Хосе Карерас идва на следващия ден, 8 май, на летище София за идния си величествен концерт в Арена Армеец на 11 май (събота), с който ще се сбогува с българската аудитория.

Карерас и екипът му ще останат в София цели четири дни като три от тях ще посветят напълно на подготовки с оркестъра на Софийска опера и балет. Легендарният испански актьор ще уточни и вокални дуети със своя любим и възпитаник Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова, с които ще излезе на сцената на Арена Армеец в събота, дружно със симфоничния оркестър на Операта.
На 9 май програмата на Карерас ще бъде динамична. Между обособените репетиционни сесии той ще отдели време, с цел да посети Националната музикална академия „ Проф.Панчо Владигеров ", където персонално ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание „ Доктор хонорис идея ".
Интересът към последния концерт на Хосе Карерас е голям. Броени дни преди събитието билетите са съвсем изчерпани. Поради огромното търсене уредниците от Продуцентска компания АРТ БГ договориха с Арена Армеец отварянето на спомагателен бранш, в който местата са на чудесната цена 38 лева и са към този момент в продажба в мрежата на Eventim

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР