Големият тенис турнир от сериите ATP 250 Sofia Open има

...
Големият тенис турнир от сериите ATP 250 Sofia Open има
Коментари Харесай

Австралийска компания стана основен спонсор на Sofia Open

Големият тенис шампионат от сериите ATP 250 Sofia Open има нов главен спонсор. От четвъртото издание на шампионата, което се обрисува да бъде и най-силното досега, тимът на Sofia Open също става по-силен. GrowGreen Europe – общоприет представител за България и Европа на австралийската компания GrowGreen Australia, стана главен спонсор на Sofia Open.

" За нашата компания е чест да се причисли към Sofia Open. Вярваме, че с нашата поддръжка ще се подсигури още по-благоприятна почва за развиването на тенис шампионата и отсега нататък. Вече сме очевидци на извънредно високото качество на тенисистите, които ще дойдат в България през 2019 година, а високото качество на продукцията е и наш водещ приоритет ", съобщи Димитър Благоев, изпълнителен шеф на GrowGreen Europe.

Мощната австралийска компания GrowGreen Australia е учредена през 1986 година Тя създава богата гама биологични артикули подобаващи за стандартно и био земеделие, основани без никаква термична обработка. GrowGreen e на челно място в технологията за хранене на аграрни култури, употребявайки аминокиселини. Компанията е профилирана в производството на биологични и органични торове и развива софтуерните си познания и умения повече от 30 години. От 2012 година компанията стъпва на българския и европейския пазар. Създадените артикули възстановяват естественото изобилие на почвата посредством новаторските технологии.
За реализиране на висок рандеман и качествена продукция, е належащо уместно наторяване. GrowGreen Еurope дава подготвени решения, особено съобразени с съответната земеделска потребност. Решението е цялостна стратегия с финансово ефикасни екосъобразни течни торове. GrowGreen Europe приготвя специфични миксове от точните пропорции торове, съобразени с потребностите на всяка просвета съгласно нейните характерни хранителни условия и почвен разбор.
Според изследванията продуктите на GrowGreen реализират високи резултати като: Увеличаване на добивите; Повишаване на равнищата на захарта и минералите в продукция и растения; Освобождаване на скъпи „ заключени “ хранителни субстанции в почвата; Значително възстановяване на почвената структура; Удължаване периода на валидност на продукцията; Повишаване на толерантността към суша; Повишаване на устойчивостта към голям брой вредители; Намаляване на неорганичните материали.
" Радваме се да приветстваме Grow Green като нов главен спонсор на Sofia Open. Благодарим им за поддръжка ", съобщи Кей Годхинди, изпълнителен шеф на Sofia Open и формален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free.
Шестима играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) ще вземат участие в четвъртото издание на тенис шампионата от сериите АТП 250 Sofia Open. Така конкуренцията, която ще се организира в зала „ Арена Армеец” от 3 до 10 февруари 2019 година, се обрисува като най-силната пред българска аудитория.
Освен Вавринка, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, присъединяване в София удостовери и настоящата млада звезда на международния тенис и №15 в международната класация Стефанос Циципас (Гър), който завоюва Мастърса на новото потомство за играчи до 21 години в Милано.
В „ Арена Армеец” ще играят още първенецът от последния Мастърс 1000 шампионат за 2018 година и №11 в международната класация Карен Хачанов (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР