Големият син на Виктория и Дейвид Бекъм - Бруклин, се

...
Големият син на Виктория и Дейвид Бекъм - Бруклин, се
Коментари Харесай

Менделсон ще звучи за семейство Бекъм: Големият им син се сгоди

Големият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм - Бруклин, се сгоди за актрисата Никола Пелц Това съощи Бруклин в Инстаграм, където показа прелестна фотография.

" Преди две седмици помолих моята половинка да се омъжи за мен и тя сподели " Да ". Аз съм най-големият късметлия и давам обещание да бъда най-хубавият брачен партньор и най-хубавия татко един ден. Обичам те, скъпа! ", написа към фотографията.

Двамата живеят дружно в Лос Анджелис от март поради рекомендациите за самоизолация. Връзката им е от октомври предходната година.

Виж още:

Виктория и Дейвид Бекъм са дали благословията си за годежа.

Бруклин Бекъм е на 21 години, чечтае да стане фотограф. Никола е малко по-голяма от Бруклин - тя е на 25 години. Тя взе участие във кино лентата " Трансформърс: Ера на изтребване " в ролята на Теса Йегър. 

Припомняме, че Бруклин Бекъм е имал връзки с актрисите Клоуи Морец и Хана Крос, които са на 23 години, както и с френската певица Соня Бен Амар, която е на неговата възраст.

Нещо, което евентуално не знаете за красивата Пелц:

Тя е щерка на милиардера Нелсън Пелц, който е по-богат от Дейвид и Виктория Бекъм. Тя е осмото от десетте му деца, родени от три брака. 

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР