Големият син на Ценко Чоков – Спас, успешно се набута

...
Големият син на Ценко Чоков – Спас, успешно се набута
Коментари Харесай

Синът на скандалния кмет на с. Галиче Ценко Чоков се бута в хайлайфа! Вижте в чия компания цъфна наследникът

Големият наследник на Ценко Чоков – Спас, сполучливо се набута в столичния елит, видя HotArena.

Младежът, който ръководи бизнес за стотици хиляди независимо, от дълго време бленува да бъде прочут, а проблемите на татко му с Темида очевидно ни минимум не пречат на имиджа му измежду новите му славни другари.

Спас е огромният наследник на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков. Татко му и по-малкият му брат Мартин са подсъдими за управление на тайфа за рекет, тормоз и изнудване на локалните селяни. Има и няколко каузи против семейството и присвояване на непознати земи от възрастни поданици на Галиче. Докато Ценко е в ареста, а брат му Мартин под домакински арест, Спас вършее по елитни клубове и пръска луди пари по пътешествия, джамборета и плеймейтки, писа „ България Днес “.

След разточителна отмора в Бали през ноември, където заведе мистериозната си другарка, Малък Чоков прекара новогодишните празници в звездна компания. Заобиколен от чалгарки, милионерски синчета и столични златотърсачки, Спас дойде в „ Калояновата цитадела “ за празненството с белия си мерцедес със специфичен номер от 4 следващи числа. За по-голямо самочувствие Спас се появи с обичана ярка цветна блузка, излъскани обувки за 2 бона и маркови дънки, от които се подаваше кожен портфейл, подут от кеша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР