Големият син на Тони Стораро стана център на внимание с

...
Големият син на Тони Стораро стана център на внимание с
Коментари Харесай

Спукаха от подигравки Фики и Аня Пенчева

Големият наследник на Тони Стораро стана център на внимание с визията си. В новата си ария " Майко “ Фики се е преобразил на Аквамен – комиксовият воин, изигран от Джейсън Момоа в едноименния филм. Фики е с дълга сплъстена коса, брада с катинарче и релефни мускули, покрити с татуси.

Изглежда съвсем като Джейсън Мома в известния му облик. Е, не напълно, може би негов български двойник. Затова шеговито назовава артиста Фикимен. Големият наследник на Тони Стораро дори се е постарал да има съвсем същите татуси на екшън героя.

Виждат се в елементи защото в клипа Фики съвсем непрекъснато е гол до кръстта. С изключение на няколко фрагмента, в един от които екранната му майка – в ролята е Аня Пенчева, го загръща с родопско одеяло.

Не излиза наяве каква е връзката сред визията на Аквамен и сърцераздиталената история, която Фики и екранната му майка пресъздават във видеото. Той отива при нея, с цел да й се оплаче, че изпепеляващата му любовс е оказала измамница.

Другата огромна звезда във видеото е шоколадова торта, която се вижда натрапчиво в кадър – явно неособено представителната марка е платила клипа.

Все отново, прецизират почитателите му, няма неприятна реклама. В случая не може да се отхвърли, че Фики отново е най-обсъжданият артист в обществените мрежи. Някои го оприличиха и на кечиста Роман Рейнс, написа " Уикенд “.

Доста подигравана е и Аня Пенчева за присъединяване си. " Най-после си падна на мястото! “, " Отива й доста – тя е чалгата на българския спектакъл и кино “, гласят множеството мнения. Паметливи напомнят, че наскоро Аня се увековечи и в клип на диджей Дамян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР