Големият проблем на управляващата коалиция е как да качи ефективността

...
Големият проблем на управляващата коалиция е как да качи ефективността
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС чакат управлението да изхаби ресурса си от обществена подкрепа

Големият проблем на ръководещата коалиция е по какъв начин да качи успеваемостта на работа за реализиране на задачите, съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред Дарик.

“Коалицията се крепи не толкоз на вътрешната консолидация, колкото на неналичието на ясна политическа опция. Системната съпротива от и не е въодушевена да бута държавното управление ”, съобщи той.

Според него и се надяват държавното управление да изхаби ресурса си от социална поддръжка и по този начин да изхаби концепцията за политическа опция на досегашния модел на правене на политика.

“Основният залог е да оправдаем въобще концептуалната опция България да има друго ръководство от модела на и. Ако успеем да покажем, че е допустимо, те ще схванат, че би трябвало да се трансформират. Това ще промени българската политика ”, разяснява той.

“Никой не е очаквал, че след 12 години доминация на, а този модел не е почнал с тях, че елементарно, бързо и чисто ще се извърши промяната на модела. Няма хубав ремонт на кухня, тъй като ние през днешния ден би трябвало да ремонтираме политическата кухня. Трудно се случва и по тази причина е значимо да оцелеем ”, добави той.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския счита, че сега всички партии, с изключение на ”Възраждане ”, не са склонни да се проведат избори. Това отваря благоприятни условия за ръководството.

“В този миг сред италианските кавги и чакането на и да разпаднат концепцията за опция, само че и нежеланието да се бърза към избори, се отваря прозорец на опция - въпреки всичко това ръководство да порасне групово като осъзнаване на личната си отговорност. Трябва да минем оттатък наклонността всичко да е свръх персонализирано, тъй като носим отговорност за ориста на тази страна ”, сподели той.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския счита, че българските управляващи и обществото прекомерно дълго са разрешавали пропагандата против срещу НАТО и еврото да се лее свободно. Според него ръководството не съумява да активизира насрещни тези, които да накарат хората да осъзнаят, че това са решенията за техните лични проблеми.

“Пред лицето на смяната от последните години хората се заплащат и се лашкат. Много е елементарно да бъдат уверени да изразят боязън, неспокойствие, стрес, като нападат системата - Европейски Съюз, НАТО и цялата структура, в която България действа. Не съумяваме да ги убедим, че в действителност системата подсигурява техните ползи ”, разяснява той.

Съпредседателят на “Демократична България ” дефинира като “инфантилна картина ” концепцията, която се стартира за цялостен суверенитет на страната. Още повече, когато обществото не е подготвена за това, а армията не е в положение да я подсигурява.

“Необходимо е да се водят политически виновни диалози с българското общество. Рецептата е предсказуемо и поредно водачество, което успокоява, че може да се намират решения. Намираме се в най-трудната обстановка от началото на прехода, тъй като никой не знае по какъв начин ще наподобява светът през есента ”, сподели той.

“24 февруари промени всичко, освен в България, а в целия свят. Затова се съгласихме с съдружните сътрудници за една доста детайлизирани съответна законодателна стратегия. Ще помислим по какъв начин целите и въпросите в резултат на съветската инвазия да бъдат осъвременени в дневния ред на ръководството ”, добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР