Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност

...
Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност
Коментари Харесай

Михаил Миков: Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност

Големият проблем на левицата е, че е изгубила своята достоверност и правота. Това заяви заяви Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно, някогашен ръководител на Българска социалистическа партия, някогашен началник на Народното събрание и някогашен министър на вътрешните работи.

Българска социалистическа партия с държанието изгуби правото да бъде достоверния представител на лявото в България и от там руенето на по-малки обединения, фрагментацията и бягството от поддръжка на гласоподавателите, отливът мъчно ще бъде наваксан, добави Миков. 

Според него в качествата на " Продължаваме Промяната " да ръководи, да прокарва политики и да приема закони са прекомерно минимални на фона на декларираното.

" Битката на персонажи и на облици подмени борбата на хрумвания. Десницата е раздирана от личностни несъгласия. Има скъсана връзка сред гласоподавателите и представителите на властта ", добави Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР