Големият приятел на България сенатор Джон Маккейн, който има рак

...
Големият приятел на България сенатор Джон Маккейн, който има рак
Коментари Харесай

Джон Маккейн: Не знам колко ми остава още да живея


Големият другар на България сенатор Джон Маккейн, който има рак на мозъка, не знае какъв брой му остава да живее. Това демонстрират фрагменти от книгата на Маккейн, които бяха оповестени от телевизия Си Ен Ен.

Книгата "The Restless Wave: Good Times, Just Causes, Great Fights, and Other Appreciations" излиза в Съединени американски щати по-късно този месец. „ Не знам, какъв брой дълго ми е писано да бъда на този свят “, установи 81-годишният сенатор републиканец от Аризона.

„ Възможно, е да имам още 5 години. Възможно, е напредъкът в онкологията да докара до откриването на нов метод на лекуване на моя тип рак и да удължи живота ми. Възможно, е към този момент да не съм измежду живите, когато слушате тези думи. Моята прогноза е по-скоро непредсказуема “, призна Маккейн. Той е подготвен за какъвто и да било излаз.
 Семейството на Маккейн. Семейството на Маккейн. / БГНЕС
На 19 юли предходната година стана ясно, че сенаторът страда от тежкото заболяване. Няколко дни по-рано, на 14 юли, той беше сполучливо опериран. Тогава хирурзите извадиха 5-сантиметров съсирек кръв от лявото око на Маккейн. Именно тогава бе оповестено, че той има глиобластом. По-рано не сенатора няколко пъти е поставяна диагнозата рак на кожата.

Сенатор Джон Маккейн е измежду американските политици, които са най-яростните критици на Русия. През 2008 година той загуби президентските избори от Барак Обама.
 Маккейн и Орешарски. Маккейн и Орешарски. / БГНЕС
От 1997 година Маккейн постоянно посещава България и се счита за неин другар. Той бе почетен с медал „ Стара планина “ през 2001 година През 2014 година след среща с премиера Пламен Орешарски, българското държавно управление разгласи, че стопира плана за газопровод „ Южен поток “. /ТАСС и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР