Големият приоритет на БСП за България“ е българските граждани да

...
Големият приоритет на БСП за България“ е българските граждани да
Коментари Харесай

Александър Симов в Казанлък: Големият ни приоритет е българските граждани да живеят по-добре

„ Големият приоритет на „ Българска социалистическа партия за България “ е българските жители да живеят по-добре. “ Това сподели претендентът за депутат от " Българска социалистическа партия за България " от 25 МИР София Александър Симов, който участва на среща с граждани  в Казанлък. В нея участваха лидера на листата на социалистите в Стара Загора Георги Гьоков и претендентите Пламен Караджов, Момчил Ненов и Стефан Стойчев.
„ Харесва ми, че на тези избори Българска социалистическа партия излезе с мотото „ Да! Можем “. По време на цялата политическа рецесия Българска социалистическа партия съумя поредно да прокара обществените си хрумвания “, разяснява той. Симов изрази мнение, че най-големият триумф в предходния парламент с „ коалиция на войната “ е, че след 42 пъти предложение Българска социалистическа партия съумя да усили минималната работна заплата.
„ И то освен да я усили, а да измисли формула, по която тя да се усилва непрекъснато “, акцентира той. „ Живеем в такава обстановка – имаме доста партии, които се карат кой е по-добър, само че нямат никакви съответни хрумвания, с изключение на една – да даваме всичко, което имаме, на Украйна. Кой ще даде на българските жители? За мен това е най-важното, за което Българска социалистическа партия се бори “, разяснява още Александър Симов.
Той изрази мнение, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която мисли за българските жители – за заплати, пенсии и обществени придобивки. По думите му, макар инфлацията, никоя друга политическа групировка не дава оферти по какъв начин страната да се оправи с ценовата рецесия. „ Да не гледаме единствено външната политика, а да помислим по какъв начин българските жители могат да получат по-голяма сигурност за себе си и да живеят по-добре “, сподели още той.
„ Никой не се съмнява, че Българска социалистическа партия има сериозна стратегия, създадена доста задълбочено “, съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 27-и МИР – Стара Загора и някогашен обществен министър Георги Гьоков. Той разяснява, че с изключение на целите за страната, старозагорската листа си е сложила няколко цели, като първата от тях е обвързвана с комплекса „ Мини Марица-изток “. Според него това е бъдещето на енергийната и  националната сигурност на страната.
 „ С цялата листа, а и всички претенденти на Българска социалистическа партия, заставаме зад комплекса. Ние сме и за чистия климат, само че няма по какъв начин да не пазиме нещо, което дава издръжка на 100-150 хиляди души “, акцентира той. Гьоков сподели още, че измежду целите е и възстановяване на инфраструктурата в района.
„ Имаме единствено два изхода на автомагистралата Тракия – на Стара Загора и Чирпан, а една модерна инфраструктура, подобаваща за промишленост и бизнес, допуска доста повече връзки от това “, уточни той. Георги Гьоков добави, че друго значимо за Казанлък и района е построяването на тунела под Шипка. „ Вложили сме доста средства, прекарали сме доста пътища до там, в този момент чуваме още веднъж, че стартът на плана се отсрочва с една година, какво го постанова? “, разяснява той.
По думите му различен приоритет, който касае региона, е отбраната на розопроизводството и на маслодайната роза като признака на България. „ Доколко действително или не, има закани от Европа, че ще се приравни розовото масло към химически артикул, което е неприемливо и ще се борим против това “, уточни Георги Гьоков. Той сподели още, че измежду целите на локалната листа са високотехнологичните вложения в района. „ Искаме вложения в старозагорско, само че с високотехнологични модерни производства, всичко това ни е на вниманието и ще го отстояваме в идващото Народно заседание “, безапелационен бе Гьоков.
Председателят на Българска социалистическа партия – Казанлък Пламен Караджов, който е и втори в листата за Старозагорски изборен регион, уточни, че през последните няколко месеца в Казанлък са на дневен ред няколко казуса. „ Единият от тях е с една компания, която искаше да построи комплекс за химическо произвеждане на формалин, против което жители от няколко общини проведоха митинги. Българска социалистическа партия бяхме на първа линия и доказахме, че можем да отстояваме ползите на жителите и дружно да спрем това “, акцентира той. Караджов също разяснява казуса с маслодайната роза и  разясни, че неотдавна Българска социалистическа партия също са били на първа линия дружно с други политически сили посредством призната декларация, която да се опълчи на желанието на Европейската комисия.
„ Доказахме още един път, че можем да се борим за ползите на жителите “, уточни той и прикани гласоподавателите да гласоподават с бюлетина № 1.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР