Големият победител в седмия сезон на Survivor - най-вълнуващото, непредвидимо

...
Големият победител в седмия сезон на Survivor - най-вълнуващото, непредвидимо
Коментари Харесай

Вече официално: Благо Джизъса печели "Сървайвър", грабва 150 бона

Големият победител в седмия сезон на Survivor - най-вълнуващото, непредвидимо и изтощително приключенско риалити по bTV, към този момент е явен. Футболистът с несломима воля Благой Георгиев получи купата „ Последният оживял “ и взе огромната премия от 150 000 лв. след с напрежение гласоподаване на журито, формирано от 13 отпаднали участници. Мнозинството даде своя избор за спортиста, който не се огъна пред тестванията в Доминикана и показва здрава душeвност, забележителна физическа мощ и отлични обществени умения.

Още със стъпването си в рисковото риалити футболистът се открои като водач и сътвори мощна, лоялна коалиция. При обединяването на двете племена той обаче изгуби позиции и беше изпъден на Острова на отшелника. Благой освен не се съобщи, а завоюва серия борби за оцеляване и получи уважението на противниците си.

„ Минах през много тежки моменти. Да стигна до финала ми оказа помощ единствено вярата ми и мисълта за моите деца. Исках да им дам добър образец, поради тях се борих до дъно “, сподели разгорещено спортистът. Футболистът благодари на всички, с които ходя към задачата и съпостави успеха си в Survivor със спечелването на Шампионската лига.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР