Големият победител в Игри на волята“ е сърбинът Алекса Ерски,

...
Големият победител в Игри на волята“ е сърбинът Алекса Ерски,
Коментари Харесай

Тайната падна окончателно: Вижте в аванс големия победител в...

Големият победител в „ Игри на волята “ е сърбинът Алекса Ерски, издават осведомени. Упоритият сърбин е първенец по битка и още от началото на формата прави поръчка за един от най-силните играчи този сезон.

Той е споделял неведнъж, че доста харесва страната ни – освен поради българската си другарка Елица Янкова, а и поради красивата ни природа.

Алекса е мощно отчаян от сръбската федерация по битка, тъй като тази година трябвало да показа страната си на огромно съревнование, само че от спортната организация взели решение да изпратят различен. „ Седем години съм първенец на Сърбия, само че те избраха различен човек “, ядосва се Ерски.

И добавя: „ Приех го доста тежко, тъй като се подготвях половин година, а не получих късмет. „ Игри на волята “ ще бъде моето европейско състезание. Аз съм супер стимулиран. Победата в шоуто за мен би означавала доста! “.

Запознати настояват, че той в действителност е осъществил желанията си, тъй като си е тръгнал като победител след финалната борба, написа “Уикенд ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР