Големият победител в Хелс Китчън вече е ясен - Валентина!

...
Големият победител в Хелс Китчън вече е ясен - Валентина!
Коментари Харесай

Социалната мрежа гръмна от коментари за победителя в Хелс Китчън

Големият победител в " Хелс Китчън " към този момент е явен - Валентина! Бургазлийката завоюва чека за 100 000 лева. в доста оспорвана борба против Виктория от Поморие, с която съвсем щяха да стигнат до пердах в общежитието, където не можаха да си разделят нито успеха, нито шампанското. 

За първи път в историята на предаването феновете следиха заключителен двубой сред две дами – и двете представителки на Бургаска област. А страстите нееднократно вземаха връх - и в кухнята на Ада, и в обществените мрежи, където се развихри същинска словесна война минути след финала. Феновете на Виктория дефинираха загубата като " най-големия парадокс ", написа Шоуblitz.

Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната инспекция на началник Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше еднакъв, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната паница на Валентина и тя завоюва преимущество в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата тима готвиха по авторските менюта на водачите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична експедитивност, само че екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни приключиха резервациите си наедно. Анкетните карти, които началник Ангелов беше раздал на гостите му, помогнаха в тежкото решение и Валентина се трансформира в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

" Много благодаря, Шеф! Все още не мога да допускам. Много съм щастлива и разчувствана ", показа Валентина незабавно след успеха, а Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не съумя да победи с огромната премия точно на рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР