Големият победител в Хелс Китчън е мускулестият сладкар от Перник

...
Големият победител в Хелс Китчън е мускулестият сладкар от Перник
Коментари Харесай

Финалист от Hell`s kitchen не успя да скрие разочарованието и сълзите си

Големият победител в " Хелс Китчън " е мускулестият сладкар от Перник Станислав Иванов, който заслужено грабна голямата премия от 100 000 лева

Пред очите на най-близките си хора и най-много пред тези на шеф Ангелов, той извървя сериозен път в устрема си да се потвърди като топ готвач, освен като добър сладкар. В лицето на Виолета обаче, той срещна напълно равностоен съперник. Затова и за мнозина е любопитно за какво началник Ангелов се спря тъкмо на Станислав.

Все отново Виолета бе извънреден състезател и страховит готвач и също изцяло заслужаваше успеха, защото в нито един миг не се пречупи пред компликациите, сподели познания, умения, обич към специалността.

А най-после не съумя да скрие разочарованието, нито сълзите си.

" Виолета е професионален готвач, а Станислав е сладкар, който с помощта на предаването закупи много умения и креативност. Освен това има харизма, лидерски качества и неподправена искреност ", по този начин си изяснява един от феновете развоя на финала в шоуто.

" Това ни демонстрираха сценаристите и още от средата на предаването беше ясно, че той ще е спечелилият ", пък непосредствено споделя различен, написа Шоу блиц.

" Мисля, че успеха му е заслужена. Единственото, което не ми хареса в този сезон е, че остави Кристиян на финалите, имаше по-достойни от него… ", не пести коментара си и трети фен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР