Големият победител в Гласът на България отново е от Варна!

...
Големият победител в Гласът на България отново е от Варна!
Коментари Харесай

Големият победител в Гласът на България отново е от Варна! Честито на Георги Шопов!

 Големият победител в " Гласът на България " още веднъж е от Варна! Варненецът Георги Шопов от тима на Иван Лечев завоюва оспорваната борба в седмия сезон на най-успешното музикално риалити у нас - " Гласът на България “. Това се случи след разгорещена конкуренция в огромния край на шоуто.

На второ място се класира Йоана Сашова от тима на Графа, на трето - Юлия Йорданова-Керана от тима на Камелия, а на четвърто - Елена Сиракова от тима на Михаела.

" Искам да поверя тази премия на " Гласът на България “ и на bTV и да ми обещаете, че ще създадем търг и събраните пари желая да отидат за децата на България. За деца, които имат потребност от трансплантации, от кувьози и от всичко, от което имат потребност. Правя го от цялото си сърце. Вярвайте в фантазиите си “, сподели Георги Шопов.

Зрителите избраха 8 изключителни гении, които се бореха за купата и премията от 50 000 лв.. Това бяха Кристина Дончева, Керана, Георги Шопов, Александър Георгиев, Йоана Сашова, Илин Папазян, Пламен Бонев и Елена Сиракова.

Регламентът тази година бе по-различен. За първи път и четиримата треньори бяха с еднакъв късмет да се потвърдят.

Камелия се бори за първата си победа в " Гласът на България “ с гласовете на Керана и Кристина Дончева, Михаела Филева – с тези на Елена Сиракова и Илин Папазян, Графа – с младите очаквания Йоана Сашова и Александър Георгиев, а двукратният притежател на купата Иван Лечев – със съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.

Финалистите изпяха най-горещите международни шлагери на огромния концерт онлайн. На грандиозния край прозвучаха песни на Justin Timberlake, " The weeknd “, Billie Eilish, Michael Jackson, " Destiny’s Child “, както и кавър на поп-фолк шлагер на Галена.

Припомняме, че спечелилият в миналогодишното издание на " Гласът на България " Атанас Кателиев още веднъж е от Варна, а до финала стигнаха Тино и Ива, които също са варненци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР