Големият Ози Озбърн празнува днес рожден ден. Става на 72,

...
Големият Ози Озбърн празнува днес рожден ден. Става на 72,
Коментари Харесай

Рокаджии, Ози, Принцът на мрака празнува днес!

Големият Ози Озбърн чества през днешния ден рожден ден. Става на 72, само че е все същият „ Принц на мрака “ и върл рокаджия. Създателят на великата група „ Black Sabbath “ постоянно е твърдял, че има два живота: този отвън музиката не е образец за младите, а другият – постоянно ще е част от рока.
Ози Озбърн е получил всевъзможни награди, в това число „ Златен господ " на сп. " Метъл хамър ". Написа и автобиография, която се чете като екшън разказ.

Известен е с възприятието си за комизъм, с което не е доста склонен. Просто приказвам по английски, - изяснява музикантът.

Израснал в работническо семейство в град Астън, до Бирмингам. Лош възпитаник, лежал в пандиза за джебчийство, проблеми с алкохола и дрогата. Безброй завършения и кавги, правосъдни каузи и триумфи.

Ето някои мисли на Ози.

Чувам всевъзможни диалози за хард и метъл…няма да се подпиша под нито една такава дума. Има рок и това е просто хубава музика. Той би трябвало да се слуша, а не да се приказва за него “

„ Не се гордея с доста неща в моя живот. Не се гордея, че не съм учил задоволително. Не се гордея, че съм пияч. Не се гордея, че станах наркоман. Не се гордея, че отхапах главата на прилеп. Но можеше да е по-лошо. Можеше да се родя Стинг… “.

„ Когато се издигаш към върха, ще срещнеш доста хора. Не ги обиждай, тъй като срещнеш същите хора, когато пропадаш надолу. “

„ Майка ми обичаше да попее, а татко ми обичаше да попие “.

Този, дето изяде прилепа… Помните ли го, той изяде главата на прилепа! Това слушам постоянно за себе си. Всъщност, който ме познава, знае, че съм добър човек. Наистина съм подобен. “

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР