Големият ми син Александър ме зарадва с първо внуче. Роди

...
Големият ми син Александър ме зарадва с първо внуче. Роди
Коментари Харесай

Шкумбата не близва алкохол дори и заради първото внуче

" Големият ми наследник Александър ме зарадва с първо внуче. Роди се момченце, крепко и усмихнато - метнало се е на мен! Още не съм на себе си, като че ли не стъпвам по земята от благополучие и страсти. Синът ми и снахата са избрали авансово да нарекат внучето на мен - Димитър, само че аз го научих от основния доктор на " Шейново " - доктор Румен Велев, като отидох да видя дребния в болничното заведение. "

Това показа огромният ни комедиант Димитър Туджаров-Шкумбата, който с неспокойствие чака да станат 40 дни от раждането на бебето, с цел да може да си направи и селфита с новороденото. " Благодаря на доктора, както и на всички от родилното за отношението и професионализма. Внучето е продължение освен на теб, това си е нов човек и българин, който се появява в тези сложни времена. Трябва доста да внимаваме, та тези, които се раждат в този момент, да имат бъдеще в страната ни, а не да запрашат в чужбина и там да си останат ", споделя Шкумбата.

От години наред най-хубавият ни повествовател на вицове не пие и в този благополучен за него и фамилията му миг също няма да полее мотива. " Знаете, Ванга ми е казвала да не лизвам алкохол. И аз не преставам да извършвам нейните завещания. Три пъти се връщах от оня свят и при последната злополука Ванга ми сподели: " За финален път те връщат, качваш се сега на последния трен, да не си куснал алкохол занапред нататък ". Оттогава до ден сегашен не съм докоснал алкохол. В началото никой не ми вярваше, че развеселявам, а не пия. Но към този момент схванаха, че не се майтапя ", показа Димитър Туджаров, който сега написа книга за петричката пророчица, а жена му София е първата му читателка на спомените с Ванга, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР